Celule stem din Beike

Celule stem din Beike Biotechnology 

Tratamente cu celule stem ale Companiei de Biotehnologie Beike

Din 2005, Beike s-a concentrat pe furnizarea de protocoale de tratament care nu includ numai injecții cu celule stem multiple, ci și programe de reabilitare extinse pentru a oferi șanse reale de îmbunătățire a pacienților diagnosticați cu diferite afecțiuni neurologice și neuro-musculare, precum și pentru boli auto-imune și multe altele.

Ce este terapia cu celule stem?

Terapia cu celule stem este o formă de medicină regenerativă care implică transplantul de celule stem prin injecții. Celulele stem sunt celule nediferențiate care au capacitatea de a ajuta la efectuarea unei varietăți de funcții regenerative, cum ar fi diferențierea și înlocuirea unei game largi de celule în corpul pacientului, reglarea sistemului imunitar și stimularea propriilor celule stem ale pacientului. Practic, terapiile cu celule stem pot ajuta la regenerarea daunelor celulare.

Cum diferă protocoalele de tratament pentru celule stem de la Beike față de alte companii?  

În timp ce majoritatea companiilor din întreaga lume se bazează pe o durată scurtă a tratamentului, cu o cantitate foarte mică de celule stem (prin una sau două injecții cel mult) și nu oferă terapii de reabilitare, credem că este necesară o abordare foarte cuprinzătoare pentru a debloca cu adevărat potențialul regenerativ al celulelor stem și a ghida pacienții spre un viitor mai bun.

Beike utilizează numai protocoale de tratament pentru celulele stem adulte (denumite și celule stem somatice)

Celulele stem adulte furnizate în protocoalele noastre de tratament provin din două surse distincte: țesutul din cordonul ombilical și sângele din cordonul ombilical. Acest lucru ne permite să oferim separat sau în combinație pacienților noștri celule stem de sânge din cordonul ombilical și celule stem mezenchimale din cordonul ombilical în funcție de starea și necesitatea fiecărui pacient. Celulele stem derivate din cordonul ombilical nu atrag atenția comunității științifice și s-au dovedit eficiente pentru o gamă largă de condiții.  

La Beike Biotechnology, protocoalele noastre de tratament nu compromit siguranța și celulele noastre stem adulte au fost utilizate eficient de mai mult de 22.500 de pacienți, fără reacții adverse grave raportate.