HM HOSPITALES, MADRID, SPANIA 

Unul dintre cele mai importante grupuri de spitale din Spania

HM Hospitales este liderul grupului spitalicesc din Madrid, care acoperă toate specialitățile medicale și chirurgicale, cu 6 spitale generale și 3 centre cuprinzătoare supra-specializate în oncologie, cardiologie și neuroștiință.
 
După 25 de ani, Grupul rămâne fidel valorilor care le-au făcut un reper internațional, datorită nivelurilor avansate sau specializării, echipamentelor de cercetare și tehnologiei și prestigiosului lor profesionist medical, care asigură în totalitate pacienții noștri să beneficieze complet de 24/7 servicii internaționale personalizate și complete. Personalul nostru internațional care vorbește peste 6 limbi va însoți pacientul continuu, respectând opiniile și cultura.
Orientat către pacient, o filozofie bazată pe experiență și pilonii care au făcut din HM un reper internațional în domeniul asistenței medicale. 

# 1 în tehnologie și inovație medicală

Angajamentul nostru continuu de a ne asigura că echipele noastre medicale au acces la cele mai noi tehnologii și inovații în medicină este cheia succesului nostru și a viziunii noastre asupra practicii medicale. Acest lucru ne-a făcut cel mai important grup de spitale din Madrid și ne permite să oferim pacienților noștri tratamente personalizate, oferindu-le acces la ultimele descoperiri care apar în domeniul progresului medico-tehnologic în fiecare zi.  

HM Hospitales

# 1 în cercetarea aplicată pacientului

Cercetările noastre aplicate și practicile didactice ne fac, de asemenea, grupul de spitale privat important în aceste aspecte importante ale medicinii. Încă de la început, principiul nostru a fost întotdeauna încorporarea cercetării în fiecare unitate și în activitatea de zi cu zi a specialității, ceea ce asigură că echipele noastre medicale vor avea acces rapid și ușor la cele mai noi descoperiri care pot fi aplicate imediat pacientului. 

# 1 în instalații și facilități

Spitalele HM sunt concepute pentru a facilita viața pacienților noștri și pentru a facilita munca profesioniștilor noștri.

Cu o grijă deosebită plătită în detaliu, creăm spitale care concurează cu cele mai bune spitale private de ultimă oră din lume. Facilități care garantează că pacienții vor avea liniștea de a ști că vor fi îngrijiți într-un spital extraordinar, dar cu nivelul de confort pe care l-ar putea aștepta într-un hotel. Un echilibru perfect între sănătate, design și confort, astfel încât pacienții să se simtă în permanență acasă. 

OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ DE LA
HM HOSPITALES

Vă rugăm să ne spuneți despre problema dumneavoastră medicală, astfel încât să vă putem ajuta