BEIKE BIOTECHNOLOGY

SCHENZEN, CHINA

Beike este cel mai mare furnizor de celule stem din lume care se concentrează pe cercetarea, dezvoltarea și traducerea clinică a celulelor stem adulte. Pe lângă terapiile cu celule stem, am dezvoltat și o serie de tratamente de imunoterapie care vizează o serie de afecțiuni. Scopul nostru este să nu oferim numai tratamente de înaltă calitate pacienților din întreaga lume, ci și să încurajăm colaborări în domeniul medicinei regenerative, lucrând cu guvernele și clinicienii din întreaga lume pentru a oferi tratamente cu celule stem eficiente. 

beike biotechnology stem cell treatments

Beike este o companie chineză de biotehnologie, cu birouri principale în Shenzhen - situate în apropiere de Hong Kong - și Taizhou. Dezvoltarea noastră inițială a terapiilor cu celule stem și a aplicațiilor lor clinice asociate a început în urmă cu douăzeci de ani. Până în prezent, peste 60 de oameni de știință de conducere doctoranzi de la universitățile chineze de înaltă calitate contribuie la avansarea tratamentelor oferite de Beike. Pe lângă oamenii de știință recrutați din China, o proporție semnificativă din angajații noștri de la Beike au lucrat anterior la universitățile occidentale, inclusiv Stanford, Universitatea din Minnesota și UCLA. 

Primul pacient care a fost tratat cu celule procesate Beike a fost în 2001, care a fost diagnosticat cu Scleroză Laterală Amiotrofică (ALS). De la fondarea noastră, peste 200 de pacienți au participat la studii, mulți indicând îmbunătățiri ale funcționării după tratament. Beike a fost încorporat în iulie 2005 și, de atunci, a furnizat spitalelor partenere celule stem pentru tratamentul a peste 20.000 de pacienți. În prezent, Beike menține 25 de laboratoare atât pentru cercetare, cât și pentru procesarea celulelor pentru uz clinic și a primit peste 6 milioane USD în finanțare de la guvern. Pe parcursul anului 2010, am avut privilegiul să-l întâmpinăm pe premierul chinez Wen Jiabao pentru un tur al instalațiilor noastre din Shenzhen. 

beike biotechnology stem cell treatments

Spre deosebire de multe alte clinici de tratament cu celule stem, Beike se mândrește cu faptul că se dezvoltă ca organizație de cercetare. Pasiunea noastră pentru a ajuta pacienții se extinde dincolo de utilizarea celulelor stem pentru tratament pe baza cercetărilor din alte instituții. Pe lângă terapia celulară, Beike a dezvoltat tehnologii celulare și acționează ca lider mondial în acest domeniu important.

Dezvoltarea în acest domeniu a permis protocoalelor de tratament Beike și procesarea celulelor stem să fie nu numai ghidate de cercetări terțe, dar au ajutat și la dezvoltarea internă a propriilor noastre terapii celulare. Beike are aproape 50 de lucrări de cercetare publicate în reviste științifice din întreaga lume, precum Nature, și a cheltuit peste zece milioane de dolari în ultimul deceniu în terapie și cercetare celulară. 

Din 2005, Beike a oferit spitalelor partenere din China celule stem pentru tratamentul a peste 20.500 de pacienți. În prezent, Beike deține peste 30 de spitale cu celule stem pentru cordon ombilical, sânge din 

beike biotechnology stem cell treatments

cordonul ombilical și celule stem derivate din măduva osoasă pentru tratamentul unei varietăți de afecțiuni neurologice și vasculare.

În calitate de unic dezvoltator și furnizor de celule stem la astfel de spitale, Beike este capabil să mențină o supraveghere deplină asupra producției de celule, de la testarea produselor sanguine, până la procesarea celulelor în laboratoarele noastre, până la livrarea celulelor pentru uz clinic. Acest proces de supraveghere și integrare asigură niveluri de siguranță și calitate extrem de ridicate pentru pacienți. În plus, Beike lucrează în strânsă colaborare cu spitalele partenere în modificarea și avansarea protocoalelor de tratament și îngrijirea pacienților. Fiecare spital partener este echipat cu personal Beike la îndemână pentru a ajuta pacienții cu tratament și îngrijire generală în timpul șederii lor în spital. 

AFLAȚI MAI MULTE

Prezentare video despre pacienții Beike și tratamentele lor cu celule stem 

Tratamentele noastre cu celule stem au dat o nouă calitate a vieții multor pacienți din 2005. Multe familii au fost deschise să ne spună mai multe despre poveștile și experiența lor despre tratament, inclusiv îmbunătățirile observate după terapia cu celule stem.

OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ DE LA  BEIKE BIOTECHNOLOGY

Vă rugăm să ne spuneți despre problema dumneavoastră medicală, astfel încât să vă putem ajuta