POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Această politică de confidențialitate se referă la informațiile personale înregistrate pe acest site web, precum și la informațiile personale obținute pe parcursul furnizării serviciilor medicale pentru a doua opinie.

Confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. personale sunt importante pentru noi. GlobalMed Treatment Solutions depinde de informațiile dvs. personale pentru a oferi o a doua opinie medicală exactă la întrebările dvs. de îngrijire a sănătății. Acesta este motivul pentru care ne-am angajat să menținem confidențialitatea și securitatea informațiilor personale pe care le colectăm, le stocăm, le folosim și le dezvăluim în timpul unei solicitări medicale pentru a doua opinie. În desfășurarea activității noastre, respectăm cerințele din legile aplicabile.

Ce constituie informațiile personale?

Datele pe care ni le furnizați și care vă permit să fiți identificați, precum numele, adresa, data nașterii, istoricul medical relevant etc., constituie informații personale. De asemenea, documentele medicale colectate cu autorizația dvs. de la terți, precum medici, spitale, clinici medicale etc., constituie informații personale.

Cum folosește GlobalMed Treatment Solutions informațiile mele?

Informațiile colectate atunci când ne contactați prin intermediul site-urilor GlobalMed Treatment Solutions sunt folosite pentru a răspunde la întrebările dvs. și pentru a analiza activitatea pe site-urile GlobalMed Treatment Solutions.

Informațiile colectate pentru o solicitare de o a doua opinie medicală sunt utilizate pentru a efectua o revizuire a stării dumneavoastră medicale și pentru a realiza un raport medical pentru a doua opinie. De asemenea, sunt folosite pentru a analiza utilizarea serviciului de a doua opinie medicală.

Cine răspunde pentru protecția informațiilor mele personale și a informațiilor medicale/ de sănătate?

Globalmed Treatment Solutions este responsabil pentru protecția tuturor informațiilor personale obținute pe acest site web, precum și informațiile personale obținute pe parcursul furnizării serviciilor de a doua opinie medicală și a raportului pentru a doua opinie medicală, pe care îl primiți odată ce cererea pentru a doua opinie medicală este finalizată.

Globalmed Treatment Solutions răspunde, de asemenea, pentru protecția informațiilor personale colectate, cu autorizația dvs., în numele dvs. de către o terță parte.

Cum dezvăluie Globalmed Treatment Solutions informațiile mele personale specialiștilor pentru a doua opinie medicală?

Informațiile dvs. personale sunt transmise electronic și dezvăluite specialiștilor noștri de opinie medicală printr-o conexiune sigură, bazată pe web.

Unde sunt stocate informațiile mele personale?

Informațiile dvs. personale sunt stocate într-o bază de date dedicată care aparține Globalmed Treatment Solutions și care conține în mod unic datele clientului Globalmed Treatment Solutions.

Cine are acces la informațiile mele personale?

Angajații Globalmed Treatment Solutions și contractorii autorizați implicați în serviciul de a doua opinie medicală au acces la informațiile dvs. personale.

Globalmed Treatment Solutions se asigură că angajații și contractanții săi acordă o importanță deosebită confidențialității informațiilor personale și respectă îndrumări corporative stricte în acest sens. Angajații și contractorii noștri înțeleg că sunt necesare motive legitime de afaceri pentru colectarea, accesarea și/ sau utilizarea informațiilor personale. Angajații noștri și contractorii autorizați accesează informațiile dvs. personale numai în măsura necesară pentru ca acești angajați sau contractori să își îndeplinească responsabilitățile de muncă.

Cine deține informațiile medicale care sunt colectate în numele meu?

Informațiile medicale colectate în numele dvs. în scopul furnizării serviciilor medicale pentru a doua opinie constituie un registru medical. Pacientul deține informațiile medicale; cu toate acestea, Globalmed Treatment Solutions deține registrul medical.

Pot accesa fișa mea pentru a doua opinie medicală?

Da. Puteți solicita în orice moment o copie a fișei dvs. pentru a doua opinie medicală și vi se va furniza o copie. În plus, după finalizarea unei a doua solicitări medicale, o copie a fișei dvs. medicale vă va fi trimisă împreună cu raportul pentru a doua opinie medicală.

Dacă aveți sugestii, doriți să solicitați o copie a fișei dvs. medicale sau să aveți o reclamație referitoare la modul în care au fost tratate informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail:

Ofițer de confidențialitate

Globalmed Treatment Solutions Ltd.

Strada Voyvodova, Nr.3  

Ruse 7000, Bulgaria

Sau prin e-mail: privacyofficer@globalmedsolutions.net

Notă

Toate informațiile de pe acest site sunt informații generale despre soluțiile de tratament global.

Informațiile furnizate prin intermediul Globalmed Treatment Solutions sunt cu titlu informativ și nu sunt destinate să înlocuiască consultanța medicală, evaluarea și evaluarea profesională.  

Orice linkuri de pe site-urile Globalmed Treatment Solutions nu implică recomandări sau aprobări de produse sau servicii. Materialele de pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor. Utilizând site-ul web al Globalmed Treatment Solutions, recunoașteți și sunteți de acord cu termenii acestei note. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și politici.