Întrebări frecvente

Toate serviciile oferite de Globalmed sunt complet gratuite. 

Suntem o companie internațională de consultanță medicală. Avem experiență vastă în a ajuta pacienții în rezolvarea problemelor de sănătate în străinătate. Misiunea noastră este de a ajuta oamenii să găsească serviciul de asistență medicală potrivit pentru nevoile lor, oferindu-le acces la toate informațiile de care au nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Vă sugerăm cei mai buni și cei mai experimentați medici cu cele mai bune costuri de tratament/ operație. Toate clinicile pe care le enumerăm au fost alese de mână pe baza standardelor noastre de calitate și dețin certificări de asistență medicală naționale și internaționale respectate. Oferim gratuit a doua opinie medicală pentru a le permite pacienților să vadă opiniile altor medici și să le oferim costuri aproximative.

Venim cu instituțiile de sănătate potrivite pentru problema dvs. specifică de sănătate. Sugerăm doar spitale care au medicii și departamentele cele mai specializate și mai experimentate pentru acea problemă specifică de sănătate. În plus, primiți cele mai mici prețuri datorită parteneriatelor pe care le-am stabilit cu spitalele. Am negociat cu ei prețuri speciale. Trebuie menționat, de asemenea, că lucrăm doar cu spitale acreditate internațional, care au experiență în deservirea pacienților internaționali. Toate serviciile noastre sunt gratuite.

Obținerea unui tratament corect depinde de obținerea unui diagnostic corect. Atunci când sănătatea sau viața cuiva este în joc, are sens să luați toate măsurile de precauție și să știți cât mai multe despre opțiunile de tratament. Obținerea unei a doua opinii de la un specialist de top vă oferă o liniște sufletească suplimentară, asigurându-vă că diagnosticul dvs. este validat. Pentru mai multe, consultați acest link. 

Puteți lua legătura cu cât de multe clinici doriți.

Înregistrările sunt ținute în cele mai stricte condiții de siguranță. Ne conformăm tuturor legilor și reglementărilor privind confidențialitatea pacientului. Ne asigurăm că angajații și contractorii noștri acordă o importanță deosebită confidențialității informațiilor personale, urmând îndrumări corporative stricte în acest sens. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru acest subiect. 

Obținerea unei a doua opinii pentru diagnostice grave este un lucru rezonabil și responsabil. Medicul dumneavoastră ar trebui să înțeleagă acest lucru.

Bolile care necesită o abordare multi-disciplinară (colaborarea mai multor discipline medicale) pentru a ajunge la diagnosticul corect și a planului optim de tratament sunt desemnate ca fiind grave.

Prețurile diferă în funcție de procedura specifică, însă vă putem garanta că veți economisi o sumă considerabilă, alegând ajutorul Globalmed. După completarea formularului nostru sau după ce ne-ați contactat pentru a răspunde cerințelor dvs., vom redacta al doilea consult medical cu un preț de tratament cuprinzător pe baza căruia puteți lua decizia finală. De asemenea, vom diviza costurile suplimentelor solicitate pentru a fi luate în considerare. Toate informațiile de mai sus vor fi incluse într-o propunere fără caracter obligatoriu, pe care vă vom trimite-o dvs. pe baza informațiilor inițiale. În timp ce prețurile exacte pentru asistența medicală pot fi determinate numai după consultarea inițială, în experiența noastră prețul efectiv diferă foarte rar de prețul standard.

Va trebui să plătiți pentru pachetul de tratament în spital. Anumite clinici pot necesita o depunere in avans pentru unele proceduri. Toate plățile pot fi făcute cu ușurință cu un card de credit.

Nimic. Globalmed este concentrat pe furnizarea celor mai transparente servicii posibile, asigurându-ne că știți exact pentru ce plătiți și ce primiți. Propunerea noastră fără caracter obligatoriu va prezenta cât mai multe dintre costurile exacte implicate și, în timp ce unele dintre acestea pot varia (cum ar fi prețurile exacte ale procedurilor medicale necesare), facem tot posibilul să ne asigurăm că estimările inițiale ale prețurilor standard sunt cât mai aproape de realitate. 

A lua legătura cu noi este ușor. Completați un formular online, trimiteți-ne un e-mail sau cereți-ne să vă telefonăm. Vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a răspunde la orice întrebare și totodată, să începeți să vă organizați imediat călătoria medicală!