TERMENI DE UTILIZARE ȘI CONDIȚII

DECLARAȚIE GENERALĂ, TERMENI DE UTILIZARE ȘI CONDIȚII

Conținutul site-urilor web, diagrame, imagini, videoclipuri, text grafic sau orice alt material denumit „conținut” de pe acest site sunt furnizate doar cu titlu informativ. Conținutul de pe site-ul Globalmed Treatment Solutions nu este destinat să fie un substitut pentru sfaturi medicale profesionale, diagnostic sau tratament. Căutați întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră sau al altui furnizor de sănătate calificat, cu orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la o afecțiune medicală. Nu ignorați niciodată sfaturile medicale profesionale sau amânarea în căutarea acestuia din cauza a ceea ce ați citit pe site-ul Globalmed Treatment Solutions. Globalmed Treatment Solutions nu recomandă și nu avizează niciun fel de teste, medici, țări, proceduri, avize sau alte informații care pot fi menționate pe site-ul Globalmed Treatment Solutions. Încrederea în orice informații furnizate pe site-ul Globalmed Treatment Solutions este exclusiv pe propriul dvs. risc. Dacă nu sunteți de acord cu acest lucru, vă rugăm să nu utilizați acest site web.

Globalmed Treatment Solutions nu oferă sfaturi medicale sau nu aprobă niciun furnizor medical specific sau vreo procedură medicală. În niciun caz, Globalmed Treatment Solutions, licențiatorii săi, furnizorii săi sau oricare terți menționați pe site-ul Globalmed Treatment Solutions nu vor fi responsabili pentru daune (inclusiv, fără limitare, daune incidentale și consecințe, vătămare corporală/ omor din culpă, profituri pierdute sau daune rezultate din pierderea datelor sau întreruperii afacerii) rezultate din utilizarea site-ului sau a conținutului Globalmed Treatment Solutions. Orice reclamații apărute în legătură cu utilizarea dvs. a site-ului web medtur.us, orice conținut, trebuie să fie aduse în termen de un (1) an de la data producerii acestei acțiuni. Remediile din aceste Termeni și Condiții sunt exclusive și sunt limitate la cele prevăzute în mod expres în acești Termeni și Condiții.

RESPECTAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE ALE UTILIZATORILOR

Când furnizați informațiile dvs. personale către soluțiile de tratament global, vom oferi acest lucru furnizorilor de servicii medicale terțe sau furnizorilor de turism medical care vă vor putea ajuta sau pentru a vă oferi informații despre o procedură medicală solicitată. De asemenea, soluțiile de tratament global vor păstra aceste informații în baza noastră de date timp de 1 an pentru a vă contacta la datele ulterioare. Utilizatorul, oferindu-i companiei Globalmed Treatment Solutions orice informație personală sau medicală, este de acord cu faptul că Globalmed Treatment Solutions le poate trimite terților și așadar, utilizatorul renunță la orice răspundere față de Globalmed Treatment Solutions și indemnizează Globalmed Treatment Solutions pentru orice utilizare a informațiilor de către Globalmed Treatment Solutions. Trebuie să fiți adult pentru a trimite o solicitare sau informații de contact pe acest site web.

JURISDICȚIE

Sunteți de acord în mod expres că jurisdicția exclusivă pentru orice dispută cu Globalmed Treatment Solutions sau în orice fel legată de utilizarea dvs. a site-ului Globalmed Treatment Solutions, se află în instanțele din Ruse, Bulgaria și sunteți de acord și consimțiți în mod expres la exercitarea competenței personale în instanțele din Ruse, Bulgaria, în legătură cu orice astfel de litigiu, inclusiv cu orice fel de cerere care implică Globalmed Treatment Solutions sau afiliații săi, filialele, angajații, contractorii, ofițerii, directorii, furnizorii de telecomunicații și furnizorii de conținut.

Acești Termeni și Condiții sunt reglementate de legile Bulgariei, fără respectarea principiilor sale de conflict de legi. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și Condiții este considerată nulă de către o instanță care are jurisdicție competentă, nulitatea acestei dispoziții nu afectează valabilitatea dispozițiilor rămase din acești Termeni și Condiții, care vor rămâne în vigoare și efect. Nicio renunțare la oricare dintre acești Termeni și condiții nu va fi considerată o renunțare ulterioară sau continuă la acești termeni sau condiții sau la orice alt termen sau condiție.

ACORD TOTAL

Acești Termeni și condiții constituie acordul total între dvs. și Globalmed Treatment Solutions în ceea ce privește utilizarea site-ului și a conținutului Globalmed Treatment Solutions.