CUM FUNCȚIONEAZĂ 

(CUM SĂ PROCEDAȚI PENTRU A PRIMI AJUTORUL NOSTRU) 

COMPLETAȚI ȘI NE TRIMITEȚI FORMULARUL 

Este foarte important să primim de la dvs. informații corecte și actualizate. În formular vă rugăm să explicați problema de sănătate pe care o aveți. Dacă aveți rapoarte medicale de la alte instituții medicale, traduceți mai întâi cele mai recente în engleză, apoi trimiteți-ne nouă. De asemenea, am avea nevoie de rezultate recente ale cercetării radiologice, precum rezonanța magnetică (RMN), tomograful computerizat (CT), radiografiile, etc. Puteți trimite acele fișiere de aici

OBȚINEȚI O OPINIE MEDICALĂ CU O COTAȚIE

Veți primi de la noi o opinie medicală care conține un plan de tratament medical și o cotație care arată aproximativ cât ar costa. În plus, veți obține informații despre alte servicii care sunt oferite gratuit, cum ar fi transferurile de la aeroport, traducătorul în spital, etc. sau serviciile care costă în mod obișnuit, cum ar fi șederea la hotel etc. 

PRIMIȚI O PROGRAMARE CU ECHIPA MEDICALĂ A SPITALULUI 

După ce ați comunicat cu clinica dacă decideți să primiți tratamentul propus, trebuie să ne informați când puteți veni, astfel încât să vă putem planifica sosirea, transferul la aeroport, spitalizarea și aranjați programările la medic.

OBȚINEȚI ASISTENȚĂ PENTRU ORGANIZARE 

Dacă este nevoie, vă putem oferi asistență gratuită pentru organizarea de zboruri, cazare, servicii de îngrijire și multe altele.

FINALIZAȚI TRATAMENTUL 

Veniți și primiți tratamentul

URMĂRIȚI PLANUL DE ÎNGRIJIRE ȘI PLANUL DE RECUPERARE AL DOCTORULUI 

Majoritatea tratamentelor au recomandări standard pentru îngrijirea și recuperarea post-operatorie, cum ar fi un sejur minim recomandat în țară în urma procedurii dumneavoastră. Vă recomandăm cu tărie ca acestea să fie urmate pentru a se asigura că riscul de complicații neprevăzute este redus la minimum. Vom rămâne, de asemenea, în contact cu dvs. după ce v-ați întors acasă pentru a aborda orice probleme pe termen lung care pot apărea.