CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI 

"Globalmed a fost un dar din cer. Mi-a dat încredere să iau o decizie, ceea ce contează cel mai mult pentru mine. Procesul a fost prea simplu și ușor. Echipa a fost găzduitoare și amabilă tot timpul. Petreceți 20 de minute din zi pentru a obține cea mai bună opinie. Nu costă și obțineți cea mai bună îngrijire."  

Corina

"Am avut nevoie urgentă de ajutor și am găsit soluții de tratament global; o sursă de încredere pentru a solicita o a doua opinie medicală. Mi-a adus alinare imediată. Acum sunt supus tratamentului recomandat și sunt pe drumul meu spre recuperare. Cred că aici am primit diagnosticul corect și tratamentul potrivit și a fost esențial pentru a-mi ușura înțelegerea tratamentului necesar. "

Cristian

"Mi s-a recomandat o intervenție chirurgicală pentru cancerul de sân. Anxietatea, îndoiala și furia mea de a avea cancer la sân și de ce mi s-a întâmplat mie, m-a deranjat foarte mult. Ce se întâmplă dacă sunt diagnosticată greșit? Îndoiala era întotdeauna în mintea mea". Globalmed mi-a trimis o analiză detaliată a cazului în termen de 72 de ore și a recomandat să nu fac nicio intervenție chirurgicală, deoarece nu a fost o tumoare. Am validat consultul lor cu un alt specialist la nivel local, spre satisfacția mea. " 

Laura

"Medicul meu local, înapoi acasă, mi-a recomandat înlocuirea genunchiului. Ea s-a oferit să caute soluții de tratament la Globalmed. Spre surprinderea mea, rezultatul a fost total diferit, iar specialiștii lor mi-au oferit o viziune pe care nu mi-am putut-o imagina niciodată acasă. Calitate și satisfacție pură. Nu este nevoie de înlocuirea genunchiului, ci doar de mers și câteva exerciții fizice prin terapie." 

Bogdan