GRUPUL SPITALELOR ACIBADEM, TURCIA 

Grupul de spitale Acıbadem, al cărui prim spital a fost înființat în 1991, oferă servicii de asistență medicală cu 21 de spitale, 16 clinici ambulatorii și aproape 22.500 de angajați, inclusiv 3.500 de medici și 4.000 de infirmiere.

Acıbadem, cu tehnologia și infrastructura sa, oferă servicii de diagnostic și tratament la standarde de asistență medicală certificate cu acreditare JCI. În plus față de spitalele și clinicile de ambulatoriu, Acıbadem Healthcare Group oferă un serviciu de „360 de grade” în fiecare domeniu al medicinii.

Spitalul Acibadem

Serviciile de asistență medicală sunt furnizate cu dispozitive de diagnostic și tratament de tehnologie avansată la Acıbadem Healthcare Group.

Toate spitalele din Grupul de Sănătate Acıbadem oferă servicii unice în centrele lor de specialitate. În cadrul grupului există 5 centre de transplant de organe (ficat, rinichi, măduvă), 11 centre de FIV, 11 centre de cancer (chirurgie, radioterapie, chimioterapie), 18 centre de sănătate mamară, 6 centre de chirurgie robotică, 16 centre de sănătate cardiacă (pediatrie și cardiologie pentru adulți, chirurgie cardiacă), 9 centre de obezitate, 9 centre de sănătate a coloanei vertebrale, 5 centre pentru hemoroizi și boli anorectale, 1 centru de tratament pentru migrene, 3 centre endometriozise, 2 centre de perinatologie și gravide cu risc ridicat, 1 centru de medicină sportivă și 10 centre de medicină nucleară care oferă servicii cu infrastructuri tehnologice avansate și specialiști calificați. 

OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ DE LA SPITALUL ACIBADEM

Vă rugăm să ne spuneți despre problema dumneavoastră medicală, astfel încât să vă putem ajuta