SPITALUL LIV, ISTANBUL, TURCIA 

Creăm „Centre de excelență” cu tehnologie de vârf, sub îndrumarea și supravegherea specialiștilor noștri din domeniul sănătății pentru fiecare dintre pacienții noștri internaționali, susținuți de o echipă de specialiști și interpreți profesioniști în recuperare.

Spitalul Liv se dezvoltă cu satisfacția pacienților și își propune să ofere servicii de asistență medicală fiabile și de calitate prin combinarea abordării centrate pe clienți, a echipei de medici cu experiență și a activității multidisciplinare. Spitalul Liv, care vizează utilizarea simultană a metodelor avansate de diagnostic și terapeutice, are ca țintă „sănătatea ta”.

Medicii noștri caută să vă ofere o viață sănătoasă prin experiențele lor medicale și profesionale. Pentru a adăuga valoare vieții tale ...

Spitalul Liv

Spitalul Liv a fost premiat cu Joint Commission International (JCI), care este cel mai important certificat de acreditare internațională și TÜV, care este certificatul ISO european imediat după fundație.

Spitalul Liv a devenit un centru medical de referință prin departamentele medicale care cresc și se dezvoltă în fiecare zi și prin angajamentul profund de a prețui viața umană.

Spitalul Liv se angajează să combine o abordare orientată către pacient, cu medici cu multă experiență, folosind o abordare multidisciplinară. Pacienții noștri internaționali sunt în mâini sigure la Spitalul Liv, unde combinăm utilizarea procedurilor de diagnostic și tratament de ultimă generație cu îngrijirea și atenția tradițională pentru fiecare dintre pacienții noștri, în limbajul propriu și sensibili la normele culturale. Spitalul Liv Ankara, dotat cu infrastructură și tehnologie medicală de clasă mondială, servește acum pacienți internaționali în zona interioară de 25.000 de metri pătrați. 

Chirurgia de stimulare profundă a creierului efectuată la pacientul Unzile Tavlı la Spitalul Liv din Istanbul.
Înainte de operație, după operație.   

OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ DE LA SPITALUL LIV

Vă rugăm să ne spuneți despre problema dumneavoastră medicală, astfel încât să vă putem ajuta