GRUPUL SPITALELOR MEDICANA, TURCIA 

Creăm „Centre de excelență” cu tehnologie de vârf, sub îndrumarea și supravegherea specialiștilor noștri din domeniul sănătății pentru fiecare dintre pacienții noștri internaționali, susținuți de o echipă de specialiști și interpreți profesioniști în recuperare.

Spitalul Medicana International

Din 1992, Medicana Health Group își susține progresul pe calea de a stabili standardele viitoarelor servicii medicale. Astăzi, Medicana Health Group, care își desfășoară activitățile în special în Istanbul și Ankara, oferă constant cele mai avansate servicii de asistență medicală în toate aspectele sănătății în Konya, Samsun, Sivas și Bursa prin intermediul a 13 spitale și 6500 de angajați în medie. Medicana Health Group nu numai că a fost inițiator în dezvoltarea turismului de sănătate în țara noastră, dar a devenit și unul dintre centrele importante în tratamentul pacienților internaționali din asistența medicală multidisciplinară. Pentru a oferi servicii durabile de asistență medicală, au fost înființate numeroase birouri în locații importante ale lumii.

La spitalele Medicana Health Group, serviciile de asistență medicală, care sunt pe deplin compatibile cu standardele de calitate a serviciilor din Ministerul Sănătății și cu standardele de acreditare ale Comisiei mixte internaționale (JCI), sunt furnizate în calitate egală cu instituțiile de top din lume, prin principiul său bazat pe siguranța pacienților și eficiența și îngrijirea tratamentelor de calitate oferite pacienților.  

Viziunea noastră

Viziunea noastră este de a fi o unitate medicală recunoscută în platforma internațională, de a oferi servicii de asistență medicală la standarde internaționale, de a monitoriza îndeaproape și inovațiile și de a modela alte unități de asistență medicală. 

Spitalul Medicana International

Misiunea noastră 


Misiunea noastră este de a oferi servicii medicale de înaltă calitate tuturor pacienților din fiecare segment al societății, de a servi țara noastră prin crearea de oportunități de angajare în sectorul sănătății și de a asigura dezvoltarea continuă a angajaților noștri prin crearea unui mediu de muncă fericit și sigur pentru ei. 

De asemenea, ne propunem să creăm un lanț de facilități de asistență medicală care să ofere servicii de asistență medicală de înaltă calitate și egale pentru toți pacienții locali și internaționali și care să îndeplinească toate așteptările pacienților în unități, în care toți pacienții se pot simți în siguranță.

Serviciul internațional:

Pentru a face diferența în domeniul turismului de sănătate, Medicana Health Group și-a înființat primul birou de externe, Oficiul Central European, în Olanda, în 2013.

Ulterior, și-a stabilit birourile de legătură în Libia, România, Azerbaidjan, Georgia, Ucraina, Turkmenistan, Rusia și Etiopia. În aceste birouri de contact, Medicana Health Group își arată experiența în domeniul serviciilor de asistență medicală, prin infrastructura profesională, serviciile de calitate și opțiunile de tratament oferite la standardele internaționale. Intenția este să fie prima adresă în special pentru pacienții care preferă Turcia pentru nevoile lor de asistență medicală.

Informații:

Spitalul Medicana Internațional din Istanbul are o suprafață interioară de 30000 m2. Este alcătuit din două departamente legate, incluzând etaje pentru pacienți și etaje pentru ambulatoriu. Spitalul nostru a fost construit cu capacitatea și caracteristicile tehnice pentru a putea oferi servicii pacienților care provin din Istanbul, Regiunea Thrace și Europa.

Unitatea de terapie intensivă internă și chirurgicală, Unitatea de terapie intensivă pentru chirurgie cardiovasculară, Unitățile de terapie intensivă coronariană și terapia intensivă neonatală sunt concepute folosind cele mai recente oportunități ale tehnologiei și arhitecturii spitalului. Acordând prioritate confortului pacientului, camerele CIP, VIP și standard pentru pacienți și camerele pentru pacienți cu terapie intensivă sunt echipate cu toate sistemele necesare pentru efectuarea procedurilor și tratamentelor medicale. 

OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ DE LA SPITALUL MEDICANA

Vă rugăm să ne spuneți despre problema dumneavoastră medicală, astfel încât să vă putem ajuta