GRUPA SPITALELOR MEDIPOL, TURCIA 

Cel mai mare complex de sănătate din Turcia care găzduiește 4 spitale

Spitalul Universitar Medipol este cea mai mare investiție de sănătate privată din Turcia, fiind un spital universitar care include spitale generale, chirurgie cardiovasculară, oncologie și stomatologie. Spitalul Universitar Medipol atrage atenția prin arhitectura modernă, tehnologia inteligentă și echipamentele medicale avansate și poartă distincția de a fi unul dintre cele mai bune spitale cu o nouă generație de tehnologie din Turcia. 

Standarde internaționale

Spitalul Universitar Medipol, fiind mândria justificabilă a Medipol Education and Health Group în Turcia și în întreaga lume, este un complex de sănătate cu standarde JCI care acceptă pacienți din întreaga lume. Spitalul Universitar Medipol face pași fermi înainte cu marile investiții și progrese în serviciile de sănătate preventivă/ curativă pentru a îmbunătăți calitatea vieții comunității. 

Spitalul Universitar Medipol Mega

Infrastructura Spitalului Universitar

Medipol are o capacitate de 470 de paturi, 133 de unități de Terapie Intensivă (Generală, Coronară, CVC, Terapie Intensivă Neonatală), toate fiind dotate cu o infrastructură echipată cu sisteme și tehnologie inteligentă. Spitalul Universitar Medipol, având cel mai mare număr de departamente de spitalele din Turcia, prezintă o abordare superioară centrată pe pacient. Spitalul este, de asemenea, configurat cu o nouă generație de tehnologie capabilă să efectueze operații simultane în 25 de săli de operație. 

CENTRUL DE TULBURĂRI DE MIȘCARE MEDIPOL 

Un centru de pregătire SCP de prim rang pentru neurochirurgii din întreaga lume.

După operația chirurgicală de Stimularea Cerebrală Profundă efectuată de Dr. Ali Zirh de la Spitalul Universitar Medipol

OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ DE LA SPITALUL UNIVERSITAR MEDIPOL 

Vă rugăm să ne spuneți despre problema dumneavoastră medicală, astfel încât să vă putem ajuta