GRUPUL SPITALELOR MEMORIAL, TURCIA 

Introducerea serviciilor de asistență medicală de calitate la nivel mondial în Turcia, Spitalul Memorial Șișli este primul spital acreditat JCI (Joint Commission International) în Turcia și al 21-lea în lume.

Memorial Hospitals Group a fost înființat în februarie 2000 cu misiunea de a deveni un brand de clasă mondială în domeniul sănătății. Obiectivul nostru este de a face diferența cu practicile de pionierat în sector, cu personalul nostru remarcabil și abordarea serviciilor orientate către satisfacție. Introducând serviciile de asistență medicală de calitate la nivel mondial în Turcia, Spitalul Memorial Șișli este primul spital acreditat JCI (Joint Commission International) în Turcia și al 21-lea în lume.
 
Inițierea în Turcia
Inițiind îmbunătățirea standardelor serviciilor de asistență medicală, cu numeroase prime practici în Turcia, Memorial reprezintă cu succes și sectorul turc de sănătate în străinătate, cu centrele sale de diagnostic și tratament internațional. Departamente cunoscute la nivel internațional, precum Fertilizarea in vitro, chirurgia cardiovasculară și transplantul, chirurgia robotică, oncologia și genetica fac din Memorial un centru de referință în regiunea sa. Primind pacienți din peste 90 de țări din întreaga lume, Memorial este un spital de clasă mondială care aduce confortul tratamentului într-un mediu sigur pentru tot mai mulți pacienți în fiecare an. 

Memorial este casa de încredere în asistența medicală cu medicii experți și personalul de asistență medicală, abordarea serviciului orientat către pacient, politica de calitate, centrele de diagnostic și tratament de ultimă generație și facilități confortabile.

Spitalul Memorial, Istanbul

Inițiind îmbunătățirea standardelor serviciilor de asistență medicală, cu numeroase prime practici în Turcia, Memorial reprezintă cu succes și sectorul turc de sănătate în străinătate, cu centrele sale de diagnostic și tratament internațional.

Departamente cunoscute la nivel internațional, precum Fertilizarea in vitro, chirurgia cardiovasculară și transplantul, chirurgia robotică, oncologia și genetica fac din Memorial un centru de referință în regiunea sa. Admițând pacienți din peste 90 de țări din întreaga lume anual , Memorial este un spital de clasă mondială , care aduce confortul de a fi tratat într - un mediu sigur pentru mai mulți pacienți în fiecare an. 

OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ DE LA  SPITALUL MEMORIAL

Vă rugăm să ne spuneți despre problema dumneavoastră medicală, astfel încât să vă putem ajuta