SPITALUL UNIVERSITAR KOÇ, TURCIA 

Datorită grijii pe care o avem pentru valorile academice, personalul medical și angajații noștri sunt competenți și îmbunătățesc constant serviciile de sănătate din sectorul sănătății pentru a ne menține reputația.

Spitalul Universitar Koç a devenit operațional în septembrie 2014 ca spital de cercetare și instruire. Începând cu 2016, spitalul și-a mărit capacitatea la 404 camere de internat unice și 73 de unități de terapie intensivă (366 adulți și 111 pediatri). Cu 13 săli de operație și 14 săli de intervenție, au fost efectuate peste 4000 de operații. De-a lungul anului 2016, Spitalul Universitar Koç a oferit îngrijiri la aproximativ 6.000 de pacienți internați și 65.000 de ambulatori, peste 1600 de pacienți internaționali.
Campusul de Științe ale Sănătății care se întinde pe o suprafață de 220.000 m2 include școala de medicină, școala de asistență medicală, laboratoarele de cercetare și Centrul de învățare avansată. Campusul Științelor Sănătății își propune să contribuie la crearea capitalului uman calificat în sectorul sănătății, cu o abordare inovatoare și o echipă dinamică la standardele nord-americane. 

Datorită grijii pe care o avem pentru valorile academice, personalul medical și angajații noștri sunt competenți și îmbunătățesc constant serviciile de sănătate din sectorul sănătății pentru a ne menține reputația.

Spitalul Universitar Koc

Am stabilit o hartă clinicală, îndrumări și algoritmi pentru a oferi servicii de asistență medicale transparente și integrate la un nivel de calitate standardizat pentru toți pacienții noștri.

Orice tip de nevoi, așteptări și drepturi ale pacienților noștri sunt luate în considerare la fiecare pas al drumului pe parcursul îngrijirii lor.
Lucrăm în conformitate cu legile, reglementările și principiile eticii profesionale și acordăm o atenție serioasă drepturilor pacienților noștri asupra vieții private.
Sistemele noastre medicale și administrative sunt supravegheate și evaluate constant pentru a îmbunătăți sistemele spitalului și pentru a crește satisfacția și îngrijirea pacienților.
În loc să creăm un sistem bazat pe volum, am creat cu resursele noastre umane un sistem bazat pe calitate, pentru a oferi cel mai bun nivel de servicii de calitate pacienților noștri.
Obiectivul principal al Spitalului Universitar Koç este de a oferi o gamă completă de servicii medicale concepute pentru a îmbunătăți condițiile pacienților noștri. Spitalul nostru oferă asistență medicală la cele mai înalte standarde posibile în conformitate cu legislația și liniile directoare stabilite în Declarația Mondială a Drepturilor Pacientului.
Spitalul universitar Koç este spitalul de cercetare și formare, iar drepturile pacientului sunt prioritatea noastră. Oferă pacienților și celor apropiați un câmp în care își pot împărtăși preocupările, cerințele și aprecierile cu psihologii noștri pentru drepturile pacienților din Spitalul Universitar Koç, pentru a se asigura că sunt auziți și înțeleși.
Fiecare reclamație legată de managementul pacientului este evaluată la nivelul medicului șef pentru a aduce o declarație mai cuprinzătoare pentru orice reclamație. 

OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ DE LA SPITALUL UNIVERSITAR KOÇ

Vă rugăm să ne spuneți despre problema dumneavoastră medicală, astfel încât să vă putem ajuta