Spitalul Universitar Yeditepe, Istanbul 

Misiunea Spitalului Universitar Yeditepe este de a fi o instituție de pionierat, inovatoare, care oferă asistență medicală fiabilă, avansată, centrată pe pacient.

Fondat în 2005, sub egida Fundației pentru Educație și Cultură din Istanbul (İSTEK) și Universitatea Yeditepe, grupul Yeditepe University Healthcare Institutions este unul dintre cele mai respectate grupuri de spitale multidisciplinare din Turcia și din regiune, care tratează 30.000 de pacienți anual la 3 spitale, un centru de sănătate și prima și singura facultate medicală privată și un spital didactic din Turcia. Adoptarea noastră a celor mai noi tehnologii medicale, împreună cu o expertiză inegalabilă în tehnologia asistenței medicale, a făcut din Yeditepe University Healthcare Institutions unul dintre cele mai avansate grupuri de asistență medicală cuprinzătoare din Europa. De asemenea, suntem mândri că adăugăm primul grup „inteligent” al Turciei la acest grup în 2016 ca fiind primul spital antimicrobian din lume. Ca cea mai mare universitate de fundație din Turcia și una dintre primele instituții academice care a fost acreditată de JCI, Spitalul General (Universitatea), Spitalul de Ochi, Spitalul Dental, Centrul de Diagnostic Genetic și Centrul de Sănătate servesc drept forță de orientare în sector, precum și în centrele dedicate dezvoltării personalului calificat. 

Instituțiile de asistență medicală de la Universitatea Yeditepe se mândresc cu înregistrările sale în împingerea continuă a granițelor de excelență, îmbunătățirea standardelor în toate domeniile specializării medicale. Acest proces continuu de implementare a celor mai bune practici i-a conferit instituțiilor de asistență medicală de la Universitatea Yeditepe statutul de „centru de excelență”.

Spitalul Universitar Yeditepe

Misiunea instituțiilor de sănătate Yeditepe University este de a fi o instituție de pionierat, inovatoare, care se străduiește întotdeauna să se îmbunătățească și să se reînnoiască; care oferă asistență medicală fiabilă, avansată, centrată pe pacient; care antrenează și își educă personalul; aceasta pune pe primul loc bunăstarea pacienților și a angajaților; susține drepturile pacienților și respectă mediul înconjurător.

Turcia se bucură de o reputație justificată ca centru pentru instituțiile medicale avansate, dar instituțiile de asistență medicală de la Universitatea Yeditepe se remarcă față de celelalte ca un centru de excelență medicală, academică și de cercetare, cu un angajament autentic în domeniu nu doar ca o afacere, ci o filozofie de îngrijire și progres.
La instituțiile de asistență medicală de la Universitatea Yeditepe am simplificat întregul proces de numiri, diagnostic și asistență medicală, în special pentru pacienții noștri internaționali din întreaga lume. Departamentul nostru de servicii internaționale este conceput pentru a vă ajuta să obțineți răspunsurile dorite, tratamentul de care aveți nevoie și să vă simțiți din nou bine cât mai curând posibil.
Puteți accesa întreaga gamă de servicii de asistență medicală la instituțiile de asistență medicală de la Universitatea Yeditepe utilizând asigurarea de sănătate privată, plătind propriul tratament sau, ocazional, printr-o terță parte pentru pacienți internaționali.
Dacă aveți deja asigurare sau sunteți gata să mergeți mai departe cu tratament privat, Departamentul nostru de servicii internaționale este aici pentru a vă ghida în procesul acesta de la început până la sfârșit.
Prin ce se disting instituțiile de asistență medicală de la Universitatea Yeditepe și de ce ar trebui, ca pacient internațional, să alegeți tratamentul nostru privat?
Principiul nostru de îndrumare a fost întotdeauna să oferim îngrijiri excelente și excepționale pentru pacienți. Acest lucru a rămas în centrul atenției noastre încă de când divizia noastră de asistență medicală a început operațiunile în 2005 ca o componentă integrată de furnizare a asistenței medicale a Universității Yeditepe. 

OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ DE LA SPITALUL UNIVERSITAR YEDITEPE

Vă rugăm să ne spuneți despre problema dumneavoastră medicală, astfel încât să vă putem ajuta