CENTRUL UNIQUE CELL TREATMENT

KIEV, UCRAINA

CINE SUNTEM NOI

CLINICA UNIQUE CELL TREATMENT este un centru medical a cărui istorie a început în 1994. Timp de 15 ani, fondatorul centrului, profesorul Alexander Smikodub Sr. a fost șeful clinicii, dezvoltând și implementând metode unice de tratament cu celule stem. Acum, fiul său Alexander Smikodub Jr. continuă activitatea unică, începută de tatăl său. 

CENTRUL UNIQUE CELL TREATMENT - distonie

În timpul activității centrului au fost efectuate peste 9.000 de transplanturi de celule stem fetale. Tratamentul nostru a ajutat la prelungirea vieții, la îmbunătățirea calității sale și, în multe cazuri, a vindecat complet mii de pacienți din întreaga lume (SUA, Italia, Germania, China, Federația Rusă, Polonia, Australia și altele). Am ajutat sute de pacienți grav bolnavi care își pierduseră toate speranțele de recuperare.

CUM TRATĂM ȘI CE UTILIZĂM PENTRU TRATAMENT

Medicii de la CLINICA UNIQUE CELL TREATMENT asigură tratamentul cu celule stem fetale (in vivo), dezvoltând scheme complexe de tratament pentru diferite boli dobândite și moștenite care se dezvoltă odată cu pierderea masei celulare. Clinica tratează cu succes afecțiuni precum îmbătrânirea, menopauza, infertilitatea, tulburările funcționale ale organelor interne, sindromul de oboseală cronică.

Clinica este autorizată pentru toate metodele de tratament cu celule stem, care au fost dezvoltate de către Alexander Smikodub Sr., Alexander Smikodub Jr. și de ceilalți specialiști ai acesteia. Toate metodele de tratament sunt protejate de brevete din Ucraina, Federația Rusă, Statele Unite ale Americii și alte țări. Folosim celule stem fetale la vârsta de 5-12 săptămâni, cu un control intens al siguranței acestora cu ajutorul unei game largi de analize necesare. Celulele stem fetale au cel mai mare potențial proliferativ (capacitate de reproducere) dintre celulele stem umane cunoscute în prezent.

Introducerea acestor celule permite evitarea problemelor cu respingerea celulelor stem care nu sunt autentice (histocompatibilitate). Expresia HLA (antigene de histocompatibilitate) pe membranele celulelor stem fetale este absentă sau minimă. După introducerea celulelor stem fetale se dezvoltă o toleranță imunologică - organismul percepe de fapt celulele stem introduse ca pe ale sale și nu începe atacul imunologic asupra acestora. Astfel, nu este necesar să se ia nicio măsură pentru a suprima răspunsul sistemului imunitar al pacientului în timp ce se administrează celule stem fetale. Celulele stem fetale supraviețuiesc bine într-un corp mult timp. Marele avantaj, comparativ cu utilizarea altor tipuri de celule stem, este absența completă a efectelor secundare după administrarea celulelor stem fetale.

Pluripotența este capacitatea de a deveni orice celulă a unui corp; este principala caracteristică unică a celulelor stem fetale, care permite utilizarea tratamentului nostru în practic toate domeniile medicinei moderne.

CENTRUL UNIQUE CELL TREATMENT

Abilitatea de a migra în zona problematică este o abilitate excepțională a celulelor stem fetale, care le permite să fie introduse sistemic (intravenos și / sau subcutanat). Spre deosebire de celulele stem crescute in vitro, celulele stem fetale din 5 până la 12 săptămâni de gestație utilizate pentru tratamentul în CLINICA UNIQUE CELL TREATMENT au pierdut capacitatea de creștere necontrolat, au trecut pe diferențierea primară și nu prezintă nicio amenințare oncogenă. Aceste celule își păstrează proprietățile pluripotente (capacitatea de a fi transformate în divizarea în celule a diferitelor straturi germinale: mezenchimale, ecto- și endodermale) și sunt cele mai eficiente și sigure la diferite boli și afecțiuni.

Celulele stem de origine mezenchimală sunt implicate în crearea și restaurarea țesutului corpului de origine mezenchimală - osteal, cartilaginos, muscular, adipoid.

Celulele stem de origine ectodermică sunt implicate în crearea și restaurarea țesuturilor corpului de origine ectodermală - epiteliu cutanat, sistemul nervos, organele senzoriale, secțiunile frontale și posterioare ale tubului intestinal.

Celulele stem de origine endodermică sunt implicate în crearea și restaurarea țesuturilor organismului de origine endodermică - aceasta este o mare parte a membranei mucoase a tractului digestiv și a glandelor asociate acesteia, ficat, vezică biliară și pancreas, mucoasa bronșică și mucoasa alveolară a plămânilor, precum și cea mai mare parte a tractului urinar.

Durata tratamentului cu preparate bazate pe celule stem fetale variază de la 1 la 5 zile, în funcție de diagnostic, istoric medical, complicații și boli concomitente.

Celulele stem fetale sunt administrate intravenos și/ sau subcutanat (de obicei în partea anterioară a abdomenului).

Deoarece modul de administrare a celulelor stem fetale este minim invaziv, procedura este bine tolerată de pacienți și nu este necesară reabilitarea tratamentului nostru.

TRATAMENTUL BOLII PARKINSON

Ca rezultat al tratamentului nostru se observă scăderea oboselii, calitatea vieții se îmbunătățește, activitatea crește, somnul și funcțiile cognitive se îmbunătățesc, îmbunătățirea vorbirii, reducerea manifestărilor depresiei, îmbunătățirea activității tractului gastro-intestinal. Mobilitatea se îmbunătățește și volumul mișcărilor active ale extremităților crește, tremurul scade, scrierea de mână se îmbunătățește. 

CONTACT CLINICA UNIQUE CELL TREATMENT

OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ DE LA CENTRUL UNIQUE CELL TREATMENT CLINIC

Vă rugăm să ne spuneți despre problema dumneavoastră medicală, astfel încât să vă putem ajuta