EMCELL

KIEV, UKRAINE

Centrul de terapie celulară EmCell oferă metode avansate brevetate de tratament cu celule stem pentru diferite boli și afecțiuni. Celulele stem fetale pe care le folosim au cel mai mare potențial de diferențiere față de celelalte tipuri de celule și nu sunt respinse de organismul destinatarului. citiți mai multe ...

Terapia cu celule stem s-a dovedit a fi eficientă pentru restaurarea țesuturilor și pentru îngrijirea integrală a bolilor incurabile și obstinate. Tratăm pacienții cu diabet zaharat, scleroză multiplă, boala Parkinson, distrofie musculară Duchenne, boli articulare și autoimune și alte boli și afecțiuni. De asemenea, oferim programe inovatoare anti-îmbătrânire. Tratamentul cu celule stem permite obținerea unor efecte care sunt mult peste capacitatea oricărei alte metode moderne. 

Emcell stem cell treatment

De peste 25 de ani, am efectuat mii de tratamente cu celule stem fetale. Terapia noastră celulară a ajutat la prelungirea vieții și la îmbunătățirea calității vieții a mii de pacienți, inclusiv a celor care suferă de boli incurabile, care au pierdut orice speranță de recuperare.

Tratamentul bolii Parkinson cu celule stem  

Centrul de terapie celulară EmCell oferă tratamentul Parkinson cu celule stem fetale. Am dezvoltat scheme de tratament cu celule stem pentru gestionarea și controlul bolii, care s-a dovedit a fi eficient în cazul diferitelor forme și în toate etapele parkinsonismului.

În etapele I-III, când sunt observate manifestări uni- și bilaterale ale bolii, cum ar fi tulburări de echilibru, tremur, rigiditate ușoară și moderată etc., administrarea de celule stem fetale este eficientă în 85% din cazuri. După tratament, pacienții raportează îmbunătățirea rigidității, scăderea tremurării în timpul mersului și tremurul. Doza de medicamente antiparkinson poate fi redusă.

În stadiul IV (rigiditate severă, dar pacientul poate încă să meargă sau să nu mai fie asistat), tratamentul cu celule stem este eficient în 65-70% din cazurile de boală Parkinson. În stadiul V (la pat sau în scaun cu rotile), terapia noastră ajută la îmbunătățirea calității vieții pacientului și la ușurarea îngrijirii pacientului din cauza scăderii spasticității și a sindromului de tremur și a somnului îmbunătățit, normalizarea funcționării organelor și a sistemului (inimă, plămâni, intestine). 

În 100% din cazuri, tratamentul pentru Parkinson cu celule stem fetale are ca rezultat îmbunătățiri psihoemotionale. După tratamentul cu celule stem, pacienții demonstrează emoții pozitive, gândire îmbunătățită, vorbire mai expresivă, inteligibilă și mai tare și o memorie mai bună.

Emcell stem cell treatments

Prezentare video despre Emcell și tratamentele lor cu celule stem 

Metoda de tratament oferită de EmCell este cea mai recentă realizare în medicina modernă. Alături de terapia de rutină, terapia cu celule stem fetale permite rezultate excelente clinice.

OBȚINEȚI A DOUA OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ DE LA CENTRUL DE TERAPIE CELULARĂ EMCELL

Vă rugăm să ne spuneți despre problema dumneavoastră medicală, astfel încât să vă putem ajuta